• Кошик пустий!

Матрац в кругле дитяче ліжко 70х70, арт. 730032

  • 908 грн

Кокосовий матрац в кругле дитяче ліжко розмірів 70 на 70см. Важливою особливістю даного матраца є чохол із жакардового полотна, що за необхідності можна зняти і попрати.

Особливості:

  • висота матрацу - 7 см;
  • матеріал: кокос, пресована бавовна hard fiber, льон;
  • матеріал чохла: жаккард;
  • міцність (рекомендована для новонароджених): середній / жорсткий;
  • шари наповнення дитячого матраца: знімний чохол з жаккардової тканини, плита кокоса, плита Hard fiber, лляне полотно;
  • догляд: не вимагає спеціальних засобів, прання при температурі 30-40 градусів, без віджиму. Гладити жаккард рекомендується з вивороту

Склад:

Кокос - натуральний, дихаючий, матеріал, що відштовхує вологу. У складі дитячого матраца виконує наступні функції: забезпечує еластичність; захист (гіпоалергенний); зберігає довговічність і практичність виробу.

Hard fiber, як один з основних складових матраців, є безпечним для дитини: гіпоалергенний і екологічно чистий матеріал; влагооталківающій, чихающий, матеріал, що відштовхує вологу; довговічний; має ортопедичні властивості і зберігає форму; зберігає тепло і підходить для будь-якого сезону.

Льон - широковживаних матеріал для немовлят, натуральний антисептик. У складі матраца має свої корисні властивості: гігієнічність; запобігає попрілості і роздратуванням; підтримує ідеальну терморегуляцію в ліжечку малюка; дихаючий і гігроскопічний.

Догляд для чохла:

Прання виробів з нейтральними миючими засобами в теплій воді при максимальній температурі 40 ° С.Не відбілювати, не можна використовувати миючі засоби, що містять хлор,  і пральні порошки з відбілювачамиНе можна віджимати і сушити в пральній машині або електросушарціНе можна віджимати і сушити в пральній машині або електросушарці

Відгуки Матрац в кругле дитяче ліжко 70х70, арт. 730032

Написати відгук

Примітка: HTML не передається!
Рейтинг: 

    матрац дитячий, матрац в дитяче ліжечко, Маленькая Соня

    З цим товаром рекомендують